Kerstmenu
Aperitief
Glas bubbels of een Finnish longdrink (cocktail)
Amuse
Tonijntaco op Oosterse wijze met komkommer en sla
Voorgerecht
Vis | Duo van gekonfijte zalm, langoustine en kataifi
Vlees | Hertencarpaccio met bospaddenstoelen en rodeportsaus
Vega | Rodebietentartaar met feta
Vlees | Hertencarpaccio met bospaddenstoelen en rodeportsaus
Vega | Rodebietentartaar met feta
Soep
Knol-truffel soep met gamba
Tussengerecht
Vis | Tongschar met kreeftensaus, puree, seizoensgroenten
Vlees | Eend met hoisin beurre blanc met gekonfijte prei en courgette
Vega | Hummus met courgette, aubergine, gekonfijte tomaat en aceto azijn
Vlees | Eend met hoisin beurre blanc met gekonfijte prei en courgette
Vega | Hummus met courgette, aubergine, gekonfijte tomaat en aceto azijn
Hoofdgerecht
Vis | Roodbaars met beurre blanc, kruidenrisotto, bieten, courgette, tomatenconcassé
Vlees | Diamanthaas met kruidenkorst, spek ingewikkeld met haricoverts, gekonfijte ui met fondant aardappel en morillesaus
Vega | Gevulde paprika met bulgur en seizoensgroenten met room van pesto, pijnboompitten en burrata
Vlees | Diamanthaas met kruidenkorst, spek ingewikkeld met haricoverts, gekonfijte ui met fondant aardappel en morillesaus
Vega | Gevulde paprika met bulgur en seizoensgroenten met room van pesto, pijnboompitten en burrata
Dessert
Chocolover chocolademousse, brownie, chocolade ijs met bijpassende garnituren
of
Kaasplateau met vier verschillende soorten kaas met notenmix en bijpassende garnituren
of
Kaasplateau met vier verschillende soorten kaas met notenmix en bijpassende garnituren