Bar à Vins de Printemps | 21 Maart
Omdat het altijd zo gezellig is, doen we het gewoon nog een keer! Op donderdag 21 maart vanaf 17:00 uur organiseren we opnieuw een heuse Parijse wijnbar. 🗼🥖
Tijdens Bar à Vins schenkt Sommelier Cente je prachtige kwaliteitswijnen, eventueel aangepast op de Special du Chef die jij kiest.
Menu Bar à Vins
ZWAARDVIS MET DILLEMAYONAISE | 12.5
Carpaccio van zwaardvis met bijpassend garnituur
OESTER MET OOSTERSE MARINADE | 4.95 P/ST
OESTER MET RODEWIJNAZIJN | 4.95 P/ST
De wereldberoemde parel Gillardeau uit de Franse wateren met
huisgemaakte dressing van eigen receptuur
BORDJE MOSSELEN | 13.5
Klassiek bereide mosselen met witte wijn
en bijpassende saus
SUSHI ZALM | 12.5
SUSHI GAMBA | 11.5
Geniet van onze high-end sushi in futomaki-style
UIEN TARTE TATIN V | 8.5
De beste goudbruingebakken tarte tatin met zoete uien,
geitenkaas en crispy bladerdeeg
STEAK TARTARE | 12.5
Een oogstrelende Franse klassieker die bestaat uit rundvlees gemengd
met diverse ingrediënten en een eierdooier
Je bestelt de wijnen en specials à la carte.
Reserveer nu!
See you 21 maart, winelovers! 😍