Gangenmenu's van de chef
3-gangen
45
4-gangen
55
5-gangen
65
Voorgerechten
STEAK TARTARE
17.5
Fijn gesneden Rundervlees met Kappertjes, Mosterd en Ketchup
ZALM TARTAAR
17.5
Gesneden zalm met Palingboullion (Rokerij Eveleens) en Kruidenmix
VITELLO TONATO
18.5
Kalfscarpaccio met Tonijn, Kappertjes en Tonijnmayonaise
GADO GADO
13.5
Fris gerecht van geblancheerde Groenten geserveerd met Pindasaus
CHEF’S SOEP
9.5
Vraag ons naar de dagverse huisgemaakte soep
Hoofdgerechten
GAMBA'S MET SEIZOENSGROENTEN
24.5
Smaakvol met gemengde seizoensgroenten
SEA FOOD PLATTER (2 PERSONEN)
65
Heerlijke schaal met Vis, Schaal- en Schelpdieren met Kreeftenrisotto
ZEETONG À LA MEUNIÈRE (450-500g)
44.5
Lekkere vis gebakken in boter
CATCH OF THE DAY
24.5
Vraag ons naar de Chefs speciale Visvangst van de dag!
TRUFFELRISOTTO
19.5
Smaakvol met Seizoensgroenten en Krokantje van Parmezaan
ENTRECÔTE
29.5
Heerlijk Rundvlees met Seizoensgroenten
SPARERIBS DU NOI
24.5
Mals Varkensvlees in Hoisinsaus met Frites
MEAT SPECIAL DU CHEF
32.5
Vleesgerecht naar keuze van de Chef
THAISE CHICKEN CURRY
23.5
Malse Kip met Basmatirijst en Ei
KREEFT HEEL/HALF OF TARBOT
Dagprijs
24 uur vantevoren reserveren
Nagerechten
BROWNIE
11.5
Huisgemaakte Brownie met ijs
SORBET
9.5
Drie soorten ijs met vers Fruit
DAME BLANCHE
9.5
Met Vanille-ijs en Chocoladesaus
CHEESECAKE
9.5
Huisgemaakt dessert met ijs
KAASPLATEAU
18.5
Selectie van heerlijke kazen met bijpassende garnituren
Kindermenu
KIBBELING
14.5
Fijne Witvis geserveerd met Frites
KIPSTUKKEN
14
Malse kip geserveerd met Frites
PASTA MET TOMATENSAUS
14
Met heerlijke saus