Voorgerechten
PEKING EEND | Friszure salade van wortel en prei | Hoisinsaus
17
STEAK TARTARE | Oogstrelende klassieker van mals rundvlees
16
BAO CHAMPIGNONS | Zacht en luchtig gestoomd broodje | Zoetzuur ingelegde groenten | Chinese kool
14.5
CARPACCIO VAN ZALM | Mierikswortelcrème | Bieten | Sinaasappel
15
GEGRILDE GROENTEN | Seizoensgroenten | Granaatappel met dressing van citroen | Peterselie
12.5
CHEF’S SOEP
9.5
Vraag ons naar de dagverse huisgemaakte soep
Hoofdgerechten
DIAMANTHAAS | Heerlijk Rundvlees | Aardappelpuree | Knolselderi| Zwarte Knoflookcrème | Seizoensgroenten | Bourbonsaus
27.5
CATCH OF THE DAY | vraag ons naar de chefs speciale visvangst van de dag
23.5
PADDENSTOELENRISOTTO | Smaakvol met eekhoorntjesbrood | Bieten | Wortels
19.5
KABELJAUW | Aardappelpuree | Spinazie | Pastinaak
21.5
SPARERIBS | Mals varkensvlees in Korean BBQ-style | Koolsla | Frites
22.5
SPAGHETTI MET GARNALEN | Tomaten | Pompoen | Bosuitjes
22
SEAFOOD PLATTER (2 pers) | Vis, schaal- en schelpdieren | Kreeftenrisotto | Groene Erwten | Bieten | Wortels
55
MEAT PLATTER (2 pers) | Verschillende soorten vlees | Champignonrisotto | Pastinaak | Pompoen | Prei
56.5
KREEFT HEEL / HALF of TARBOT
Dagprijs
24 uur van de voren reserveren
Nagerechten
APPELROL | Sponscake met Karamelmousse | Appel en vanille-ijs
9
CHOCOLADE LAVA CAKE | Vloeibare chocolade | Frambozensorbet
11
BOLLETJE IJS | Diverse smaken
2.5
TIRAMISU | Laagjes Koffie | In likeur gedrenkte lange vingers | Luchtige mascarpone-crème
9.5
KAASPLATEAU | Verschillende kaassoorten | Garnituren
17.5
Kindermenu
HUISGEMAAKTE KIPNUGGETS | Heerlijke kip geserveerd met frites en gebakken seizoensgroenten
14
KIBBELING | Fijne Vis met koolsla en frites
14.5
COURGETTE-SPAGHETTI | Met heerlijke tomatensaus en Parmigiano Reggiano
13.5