3-gangen | 4-gangen menu
4-gangen | 52
3-gangen | 42.5
3-gangen | 42.5
CARPACCIO VAN ZWAARDVIS of
RATATOUILLE of RUNDERTATAKI
tussen (bij 4-gangen)
GAMBA’S IN OOSTERSE MARINADE of PASTA TARTUFO of ENTRECÔTE
hoofd
ROODBAARS of GEVULDE COURGETTE of RIBEYE
na
CHOCOLADETAARTJE of APPELCRUMBLE of KAASPLANKJE +7.5
tussen (bij 4-gangen)
GAMBA’S IN OOSTERSE MARINADE of PASTA TARTUFO of ENTRECÔTE
hoofd
ROODBAARS of GEVULDE COURGETTE of RIBEYE
na
CHOCOLADETAARTJE of APPELCRUMBLE of KAASPLANKJE +7.5
4-gangen wijnarrangement | 32
3-gangen wijnarrangement | 24
3-gangen wijnarrangement | 24
Voorgerechten
RATATOUILLE | courgette | tomaat | aubergine | tomatensaus
12.5
GEKONFIJTE ZALM | aardappelsalade | rucolapesto
16.5
CARPACCIO VAN ZWAARDVIS | mierikswortelmayonaise
16.5
RUNDERTATAKI | edamamebonen | lente-ui | gefrituurde ui
15.5
TOMATENSOEP | basilicumschuim
9.5
CHEF'S SPECIAL SOEP
10.5
vraag ons naar de soep van de dag!
Hoofdgerechten
GEVULDE COURGETTE | orzo | seizoensgroenten | krokantje van Parmezaanse kaas
19.5
PASTA TARTUFO | gemengde paddenstoelen
21
GAMBA’S IN OOSTERSE MARINADE | udonnoedels | gemengde groenten
23.5
ROODBAARS | tomatenbulgur | dragon beurre blanc
23.5
ZEETONG | kreeftensaus | Hollandse garnalen | aardappelpuree | gemengde groenten
42.5
FILET MIGNON MET HALVE KREEFT | truffelrisotto | seizoensgroenten
48.5
RIBEYE | zoetaardappelpuree | broccoli | wortel | kruidenboter
32.5
ENTRECÔTE | uiencompote | aardappelen pavé | haricots verts spekrol | rode wijnsaus
27.5
CHEF'S SPECIAL
28.5
vraag ons naar de special van de dag!
Nagerechten
CRÈME BRÛLÉE
12
CHOCOLADETAARTJE | ganache | witte stoofpeer | aardbeien | witte chocolade ijs
15
POMPOENMUFFIN | amandel | Baiyleys panna cotta
15
APPELCRUMBLE | boerenjongens ijs | cream pate
13
KAASPLANK | noten | bijpassende garnituren
16.5
Bijgerechten | Snacks
OESTER IRISH MOR
naturel
4.5
oosterse marinade
7
wagyu
8.5
CHARCUTERIE
32
selectie kazen en vleessoorten | olijven
SEACUTERIE
32
selectie vis en schaaldieren | brood | kruidenboter
KAASPLATEAU
16.5
selectie kazen | vijgenbrood | noten | fruit | chutney
BROOD MET DIP
8.5
kruidenboter | rode pestotapenade
CALAMARIS | dilleknoflookmayonaise
14.5
FRITES | mayonaise
5.5
KAASLOEMPIA 4 st. | chilidip
7.5
GYOZA 6 st. | kipvulling | Aziatische dressing
14.5
BITTERBALLEN
9.5
rundvleesbitterballen 8 st.
kreeftbitterballen 6 st.
kreeftbitterballen 6 st.
Bijgerechten | Snacks
FRITES MET MAYONAISE
5.5
KAASLOEMPIA'S
7.5
KIPGYOZA’S
14.5
RUNDERBITTERBALLEN
9.5
KREEFTENBITTERBALLEN
9.5
GEITENKAASKROKETJES
7.5
BROOD MET DIP
8.5
BORRELMIX
17.5
KAASPLATEAU
16.5
Noten en bijpassende garnituren
NASI
5.5
UDON
6.5