Hele dag verkrijgbaar
SPARE RIBS
24.5
Mals varkensvlees in Hoisinsaus om de vingers bij af te likken met Frites
ZEETONG À LA MEUNIÈRE 450-500g
44.5
Lekkere vis gebakken in boter
MANDJE HUISGEMAAKT BROOD
8.5
Geserveerd met dips
12.00 - 15.00
Lunch
VISSALADE
16.5
Met gerookte Zalm, Garnalen, Rivierkreeft, Sla en Cocktailsaus
CAESARSALADE
12.5
Toppings: Kip +5.5 | Gamba of Zalm +6.5
KIP TERIYAKI
17.5
Aziatische teriyaki met Sla, Wasabimayonaise en dagverse Groenten
CARPACCIO
15
Verrukkelijk brood met Pijnboompitten, Parmezaan en Rucola
GEROOKTE ZALM
18.5
Een traktatie van brood, Rivierkreeft en Cocktailsaus
GEGRILDE SEIZOENSGROENTEN
14
Groentenmix met Pestomayonaise
RUNDVLEESKROKETTEN
9.5
Op vers brood en een groene salade
GARNALENBURGER
16.5
Burger met een laagje krokante panko
BROODJE VAN DE CHEF
15.5
Keus van de chef
UITSMIJTER
13.5
Op dagvers brood