Indeling restaurant

I love Vitamin Sea

The Grand Seating_restaurant

Grand Seating

Onze entree wordt gevormd door ons ruime, sfeervolle terras 'Grand Seating'. Enigszins afgeschermd van de Noordwijkse, bruisende levendigheid op straat beleef je hier vitamine sea. Het schuifdak zorgt ervoor dat we je in het zonnetje kunnen zetten of tegen de zon kunnen beschermen. En dat natuurlijk onder het genot van een lekker drankje en/of hapje. Lunch, diner, cocktails, we serveren het ook allemaal buiten!

Indien u uw trouwe viervoeter wenst mee te nemen dan geldt het volgende: uw hond is van harte welkom op ons buitenterras en in ‘The Grand Seating’.
I-love-vitamine-sea-restaurant

Sea Waves

Wanneer je door de rechterentree binnenkomt, passeer je direct het zitgedeelte ‘Sea Waves’. Een fraaie bank met een allure die al voor veel selfies model heeft gestaan. Een lunch met je liefje, cocktails met vriendinnen of een glaasje champagne drinken op de nieuwe baan? Kruip gezellig bij ons op de bank!

Blue Corridor Restaurant

Blue Corridor

Wanneer je vanuit Sea Waves de trap oploopt, komt je uit bij 'Blue Corridor'. Een uniek plekje voor een tafeltje voor twee, met uitzicht op ons gehele restaurant.

Een fijne plek voor een borrel met een collega of vriend(in). Waar kom jij op proosten?

Afbeelding19

Chef's Galley

Loop je de trap af, dan treed je binnen in de ’Chef’s Galley’. In deze ruimte schuil je net weg van het spektakel in de keuken en geniet je van de sprankelende sfeer van The Green Lagoon Bar. Hier kun je afgezonderd in een nis tafelen met familie, vrienden of zakenrelaties. 

Green Lagoon Bar restaurant

Green Lagoon Bar

Aan Chef's Gally ligt de ‘Green Lagoon Bar’ waar je kunt genieten van mooie wijnen, sprankelende cocktails en bruisende champagne aan de bar, terwijl je wegdroomt (of danst) bij het langgerekte aquarium. Green Lagoon Bar is een van de weinige high-end bars waar de barman of -vrouw nog steeds graag een drankje op maat voor je maakt. 

Captains-Room-restaurant

Captain's Room

Ieder schip heeft natuurlijk een kapitein nodig. Iedere gelegenheid ook. Neem je de trap naar boven, kom je terecht bij het afgeschermde zitgedeelte ‘Captain’s Room’. Een privédiner, een vergadering of zakendiner? Deze ruimte leent zich voor vele doeleinden tot 30 personen. Wandel gewoon eens bij ons binnen voor een sfeerproef!