Gangenmenu's van de chef
3-gangen
45
4-gangen
55
5-gangen
65
Voorgerechten
PLATEAU VAN VIS
16
Paling | Gerookte Zalm | Garnalen | Brood | Cocktailsaus
GAMBA AIOLIE
13.5
6 stuks Gamba's | Aiolie | Huisgemaakt brood
GEGRILDE GROENTEN MET PARELCOUSCOUS
12
Gegrilde seizoensgroenten | Parelcouscous | Tomatensaus
CHEF’S SOEP
8.5
Vraag ons naar de soep van de dag
STEAK TARTARE
16.5
Rundvlees | Kappertjes | Mosterd | Ketchup
CARPACCIO
12
Rundercarpaccio | Truffelmayonaise | Zongedroogde tomaat | Rucola
Hoofdgerechten
SEA FOOD PLATTER (PER 2 PERSONEN)
65
Schaal met diverse vissoorten | Schaal- en schelpdieren | Kreeftenrisotto
SCHOL
23.5
Gebakken platvis | Kruidenbotersaus
GAMBA'S MET SEIZOENSGROENTEN
24.5
Gebakken in kruidenboter | Seizoensgroenten
KABELJAUW PARMA
24
Ingerolde kabeljauw | Gebakken parmaham | Spinaziepuree
BURRATA BIET
22.5
Burrata | Bietenrisotto | Pesto
BIEFSTUK
23
Groentenmix | Keuzesaus: Peper- of Stroganoff- of Bospaddenstoelensaus
SPARE RIBS
19.5
Varkensvlees | Hoisinsaus | Frites
Nagerechten
CHOCO LOVER
9.5
Huisgemaakte Brownie | IJs | Vers fruit
CHEESECAKE
7.5
Huisgemaakte cheesecake | IJs | Vers fruit
DAME BLANCHE
8.5
Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom
KAASPLATEAU
15
Selectie van 5 stuks kazen | Nootjes | brood
Kindermenu
KIBBELING
10
Huisgemaakte gepaneerde stukken witvis | Frites
KIPSTUKKEN
9.5
Huisgemaakte krokante kipstukken | Frites
PASTA VEGETARISCH
9
Spaghetti | Tomatensaus | Parmezaan